Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 10:50, 19 Gru 2006 |
|
|
|
Jako członek Combat Corpsu wystawiam tego seta takze tutaj
Witam wszystkich serdecznie chciałbym wam zaprezentować mój nowy secik Seta posiada mase błędów ale mam nadzięję że chociaż muzycznie spasuje co niektórym Pozdrawiam i zycze wysokich transferów oraz miłego słuchania
artist: LeSaR
title: Time for a change
time: 50:22
format: mp3
kbps 128 KHz 44
Zmiana linka
[link widoczny dla zalogowanych]
Ostatnio zmieniony przez LeSaR dnia Pią 15:59, 22 Gru 2006, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Wto 14:29, 19 Gru 2006 |
|
|
|
Set bardzo monotematyczny... co nie znaczy zly... Poczatek jakos wogole mi nie lezy za to drugi kawalek to jeden z klasykow... pozniej juz Chris Liebing i Andre Walter a raczej w odwrotnej kolejnosci - bardzo ciekawy material naprawde ... Wiedze ze Twoj avatar osciska na Tobie coraz wieksze pietno
Koncowka bardziej w strone szweda
Swoja droga tez kiedys myslalem nad stworzeniem takiego seta... bardzo monotematycznego opartego o produckje tych panow...
Nie wiem czy te zmiany sa juz na stale czy na chwile ale w kazdym razie kawal dobrej nuty
Jedyne co mi sie nie podoba to jednak sposob Twojego miksu... No kazdy ma co innego w glowie hehe
Dzieki za seta
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 17:14, 19 Gru 2006 |
|
|
|
Panie Jerzy aka Venom: Chris Liebing co tu duzo mowic dla mnie ojciec ciezszych brzmien wychowałem sie na Liebingu ale jakos nie potrafilem odkryc tych brzmien ktore do mnie doglebnie docieraja i nagle bum krach(albo jak ma zwyczaj mowic hary rachuciachu ) to jest to czego tak naprawde szukalem co do stylu mixu hmm caly czas czlowiek sie szlifuje i moze kiedys technika sie zmieni ale wsumie nie moglem zbytnio poszalec na mixerze bo set byl nagrywany o 02:30 w nocy na samych sluchawkach rodzice spali a ja odczulem potrzebe sobie pograc wiec przy okazji sobie nagralem Dziekuje ci bardzo za ta opinie jakze dogłebnie trafiajacą do mnie Pozdrawiam
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 17:17, 19 Gru 2006 |
|
|
|
A co do pierwszego kawałka to wsumie tez klasyka Klaus Schulze - Live z 83r.
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Wto 17:50, 19 Gru 2006 |
|
|
|
szkoda ze w tych kawalkach nie wiadomo ile tak naprawde jest pana Liebinga... podejrzewam ze mniejsza czesc (z czesci dwoch) No no tak pozno to ja juz dawno spie...
Co do stylu miksu to nie chodzi tu o to zebys cos zmienial... Kazdy gra jak czuje i jak mu sie podoba... Do mnie poprostu inny styl przemawia
ja tez sie wychowywalem w przy setach pana Liebinga wiec wiem co czujesz
A co do pierwszego kawalka to fakt moze i klasyk... ale zupelnie z innej bajki... Choc postac Klaus Schulze robi wrazenie
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 18:20, 19 Gru 2006 |
|
|
|
hehe no postac pana Schulza robi wrazenie ambientalne dzwieki z lat 80 i jeszcze Koncert dla Polski tytul plyty "Dziękuje Poland" a wracajac do stylu mixu szczerze duzo rzeczy sie w nim juz pozmienialo kiedys bylo mozna w secie uslyszeniec duzo cięć ktore draznily co niektorych i z wiekiem czasu mnie tez wiec juz coraz rzadziej stosuje (choc stosuje ) czuje te dzwieki tak jakby one do mnie mowily poezja muzyka pisana Pozdrawiam
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Wto 19:42, 19 Gru 2006 |
|
|
|
mnie się secik podobuje
a wstęp - bardzo oryginalny i za to duzy plus!
pozdrawiam
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 21:20, 19 Gru 2006 |
|
|
|
Dziekuje Kiciu bardzo za ta pozytywna ocene Pozdrawiam cie bardzo goraco
|
|
|
unsinn
|
Wysłany:
Wto 21:38, 19 Gru 2006 |
|
|
|
aaaa ja słuchałem raz , słuchałem drugi raz .... teraz trzeci ...
...
jak dla mnie , jak najbardziej zajebisty
Podziw co do godziny grania ....
... wiesz budzę się w środku nocy, patrze co jest grane ...
... a tu decki , myśle prze***ne
Gratuluje!! i pozdrawiam!!
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 22:52, 19 Gru 2006 |
|
|
|
No bardzo dziekuje ci Lesiu za ta konstruktywna ocene a co do godziny grania to hmm mialem mala burze mysli tej nocy :/ i akurat granie rozweselilo mnie choc na chwilke ale zawsze cos Pozdrawiam goraco
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Śro 14:02, 20 Gru 2006 |
|
|
|
ja prawde mowiac nie wyobrazam sobie grania na sluchawkach... Masakra... nie poradzilbym sobie..
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Śro 15:37, 20 Gru 2006 |
|
|
|
Kwestia przyzwyczjania Jurku na codzien deki podlaczone mam do glosniczkow w komputerze :/ wiesz jak to w bloku za glosno puszczac nie mozesz wiec jakos sobie musze radzic nawet w tak ekstremalnych warunkach Pozdrawiam
|
|
|
SchranZ
|
Wysłany:
Śro 22:00, 20 Gru 2006 |
|
|
|
Jak mieszkalem jeszcze w bloku to mialem 7 sasiadow... wyliczylem, ze kazdemu w ciagu doby przypada 3 godziny ...wiec w te swoje 3 godziny nie krepowalem sie z kreceniem master volume....byly skargi: ze szklanki ze stolu spadaja, ze gazety czytac sie nie da, zebym wylaczyl ten mlot pneumatyczny...petycje do spoldzielni na mnie skladali>>>ahh czego sie nie robi dla muzy
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Śro 22:59, 20 Gru 2006 |
|
|
|
SchranZ napisał: | Jak mieszkalem jeszcze w bloku to mialem 7 sasiadow... wyliczylem, ze kazdemu w ciagu doby przypada 3 godziny ...wiec w te swoje 3 godziny nie krepowalem sie z kreceniem master volume....byly skargi: ze szklanki ze stolu spadaja, ze gazety czytac sie nie da, zebym wylaczyl ten mlot pneumatyczny...petycje do spoldzielni na mnie skladali>>>ahh czego sie nie robi dla muzy |
a secik Lesara Ci się podoba?
|
|
|
SchranZ
|
Wysłany:
Czw 7:43, 21 Gru 2006 |
|
|
|
Majac w pamieci "LeSaR - For my best friend Monika" jestem teraz w kawal mocnego techno jak tak dalej pojdzie za tydzien LeSar bedzie gral speedcore to mi sie podoba
|
|
|
|