Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Venom
|
Wysłany:
Pon 17:13, 12 Gru 2005 |
|
|
|
Venom - Hammer Smashed Face
Time: 78:00 Recorded: 12.12.2005
Set w klimatach starych produckji Chrisa Liebinga i nie tylko, tempo 135 BPM
Dedykuje go ekipie Amortyzator Kolektiv (Greg Kranzz i Richie Ploomba) oraz mojemu kumplowi z Cieszyna Darkowi:
File link:
[link widoczny dla zalogowanych]
Milych odsluchow
Ostatnio zmieniony przez Venom dnia Czw 18:34, 18 Paź 2007, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Satina
|
Wysłany:
Pon 21:11, 12 Gru 2005 |
|
|
|
bardzo mile z Twojej strony Panie V
set dla mnie bardzo spokojny ale przyjemny do sluchania, od czasu do czasu takiego klimatu tez trzeba, moze byc
pozdrawiam graco i do zobaczenia
|
|
|
darius_Er
|
Wysłany:
Pon 22:01, 12 Gru 2005 |
|
|
|
nie wiem czy set sie spodoba tym, ktorzy dotychczas lubili Twoje wypociny.... w sumie ja mam to gdzies,bo dla mnie to najlepszy set [ jest w pierwszej 2-ce ] jaki od Ciebie wyszedl. mowie o walach ktore sie na niego skladaja, i generalnie na odbior bo na stronie technicznej i klarownosci przejsc to ja sie nie znam.
powrot do korzeni. 135 BPM . wolna mroczna muzyka. ale czy spokojna.... zalezy co kogo kreci. mi BPM serca wzrasta do BPM setu.... przeciagi sa okrutne.
dzieki za dedykacje i szamanska wycieczke...
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 14:02, 13 Gru 2005 |
|
|
|
No to teraz moja kolej Wiec tak secior jest naprawde dobry tylko ze ja nie przywyklem do takiej nuty z twojej strony osobiscie bardziej wole jak szybciej grasz wtedy ukazuje sie caly Jura coraz to lepszy Pozdrawiam cie goraco
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Wto 16:40, 13 Gru 2005 |
|
|
|
Dziekuje za wypowiedzi. Co do seciku i jego tempa to projekt raczej do posluchania niz do skakania... ale nuta jak najbardziej mi sie podoba:)
Daro ciesze sie ze tak wysoko oceniasz ten. Widac trafilem w Twoje gusta. Ciekawe co powiedza Gregu i Riczmond???
|
|
|
ploomba Administrator
|
Wysłany:
Wto 18:45, 13 Gru 2005 |
|
|
|
secik muzycznie bardzo sie mi podoba :]
Venom napisał: | Co do seciku i jego tempa to projekt raczej do posluchania niz do skakania... |
nic bardziej mylnego..to jest dopiero muza do poskakania sobie..bardzo energetyczne dzwieki drenujace mózgi. Ostry-hard-minimalowy-monotonny-trans ...jakis opuszczony bunkier..strobo migajace w rytm muzyki..zero kolorowych swaitelek..mrok
ze sto razy to lepsze od niektorych tych "nowych szrancy"
stary krzysiu rzadzi
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Wto 22:07, 13 Gru 2005 |
|
|
|
ploomba napisał: | secik muzycznie bardzo sie mi podoba :]
Venom napisał: | Co do seciku i jego tempa to projekt raczej do posluchania niz do skakania... |
nic bardziej mylnego..to jest dopiero muza do poskakania sobie..bardzo energetyczne dzwieki drenujace mózgi. Ostry-hard-minimalowy-monotonny-trans ...jakis opuszczony bunkier..strobo migajace w rytm muzyki..zero kolorowych swaitelek..mrok
ze sto razy to lepsze od niektorych tych "nowych szrancy"
stary krzysiu rzadzi
|
hehe. Jeszcze raz dziekuje ze komus sie podoba ale ja na bibach wole szybsze klimaty mimo wszystko.
|
|
|
Pelo
|
Wysłany:
Wto 22:42, 13 Gru 2005 |
|
|
|
NO TO TERAZ MOJE ZDANKO!!! JAK DLA MNIE TO NIEZLY COS DLA ODMIANY BO W KONCU TRZEBA CZEGOS INNEGO TEZ PROBOWAC A POSKAKAC MOZNA A NAJLEPIEJ ZAMKNAC OKCZKA I W RYTM SE SKAKC HEH
|
|
|
darius_Er
|
Wysłany:
Śro 9:24, 14 Gru 2005 |
|
|
|
Richie wg mnie ma racje ta nuta jest jak najbardziej do poskakania, tym bardziej ze wolne tempo zacheca do dluzszego skakania mniejszym kosztem energetycznym fajnie jakbys zagral taka muze „do posluchania” na bibie - ja , i chyba podobnie Amortyzatory nie moglibysmy sluchac tego spokojnie siedzac.
|
|
|
spons
|
Wysłany:
Śro 23:44, 14 Gru 2005 |
|
|
|
no mnie sie tez bardzo podoba! wlasnie go slucham 2 raz ale tym razem po ciemku i podoba mi sie jeszcze bardziej. co do strony technicznej to nie powiem za duzo bo sie na tym nie znam, ale jak na moje "niewprawione" ucho to chyba nie ma sie do czego przyczepic.. jest małą odskocznia od tego co na co dzien leci z moich glosnikow.. no ale czasem potrzebna jest zmiana... i chociaz wiem ze prawdopodobie nie bedzie takich dzwiekow na imprezie 23.12 w EGO to czekam na nia z jeszcze wieksza niecierpliwoscia zeby zobaczyc w zasadzie to uslyszec co Jura pokaze! pozdro!
|
|
|
marecheck
|
Wysłany:
Czw 11:23, 15 Gru 2005 |
|
|
|
Pierwszy raz slysze takiego seta w Twoim wykonaniu i nie jestem zawiedziony pozdro303
|
|
|
Hemorrhage
|
Wysłany:
Czw 22:49, 15 Gru 2005 |
|
|
|
Mnie secik zmiazdzył.
Twoj najlepsiejszy secior Jura (drogi zaraz obok niego to Tekkno Mekka Session 02/2004) !! Surowy, twardy, ostro scięty...na te 78 min przeniosłem sie ze strasznie hujowej rzeczywistosci do mrocznego podziemia gdzies w Detroit.
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Pią 17:37, 16 Gru 2005 |
|
|
|
Najlepsze jest to ze ten set spowodowal jakis odzew a te ktorych nagralem wiecej ktore w sumie bardziej mi leza pozostaja bez odzewu. To daje do myslenia
|
|
|
Hemorrhage
|
Wysłany:
Pią 23:34, 16 Gru 2005 |
|
|
|
Jura >>> pewnie temu że to coś innego - (prawie) nigdy nie grasz takiej nutki.
|
|
|
Greg Kranzz
|
Wysłany:
Sob 17:17, 17 Gru 2005 |
|
|
|
...
...obłędny,głęboko zbasowany...techno w najlepszym wydaniu...tchno - wizje wkraczające w przeszłość...ciężkie bezkompromisowe techno - monstrum...smaga żywym ogniem....nie pozostawia żadnych złudzeń... kryształowy dźwięk...
P.S.
...jak dla mnie mroczny klimat zachowany....ale brak surowości w tym wszystkim....
....ale ogólnie...piękna sprawa...
...jednak są jeszcze ludzie którzy wiedzą co dobre w muzyce....i wiedzą czym jest kultura techno....a nie jakiś pierdolony clubbing....
....myśle że Jura podąż w dobrym kierunku....
....jestem z Tobą techniczny bracie....
|
|
|
|