Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Venom
|
Wysłany:
Wto 21:53, 05 Gru 2006 |
|
|
|
Venom - Crying Cactus
Time: 72:47 Released: 05.12.2006
file link
[link widoczny dla zalogowanych]
Set nagrany z okazji mikolajek dla wszystkich moich znajomych... nie bede nikogo wyszczegolnial... oprocz ekipy AK. To o nich naintensywniej mysle w ostatnich czasach... a czasy sa niestety ciezkie.
Milego sluchania
Ostatnio zmieniony przez Venom dnia Czw 18:36, 18 Paź 2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sed
|
Wysłany:
Wto 21:59, 05 Gru 2006 |
|
|
|
dziekuje
|
|
|
Marcus_T
|
Wysłany:
Wto 22:13, 05 Gru 2006 |
|
|
|
ja takze dziekuje za info:)
|
|
|
DJPi
|
Wysłany:
Wto 22:13, 05 Gru 2006 |
|
|
|
no to i ja
|
|
|
Sit0
|
Wysłany:
Wto 22:14, 05 Gru 2006 |
|
|
|
juz zasysam dzieki
|
|
|
LeSaR
|
Wysłany:
Wto 23:12, 05 Gru 2006 |
|
|
|
Ja juz zassalem i jestem w polowie seta i moje wrazenia
Po pierwsze: lajtowy secik zdazylem sie przyzwyczaic do twoich mocniejszych setów ale ten jak najbardziej mi odpowiada
po drugie: strone techniczna oceniam na 5/6 slychac czasami rozjazdy ale konstrukcja seta piekna
po trzecie: Skad ty bierzesz te kawalki magia
i po czwarte: Siegam pamiecia do przeszlosci i widze Jurka w Starówce długie kręcone włosy chłopak ubrany na biało rozpoczynamy konwersacje dowiaduje sie ze lubi samochody itp. mija pare lat i wylania sie z piwnic jako projekt Venom który z dnia na dzien coraz lepszy coraz bardziej nie obliczalny oby tak dalej Pozdrawiam cie Jerzy aka Venom
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Wto 23:41, 05 Gru 2006 |
|
|
|
LeSaR napisał: | oby tak dalej |
tak, też tego życzę i mam nadzieję, że tak będzie
|
|
|
Furanum Records
|
Wysłany:
Wto 23:54, 05 Gru 2006 |
|
|
|
nono lanie panie Venom
Glownie set sie opieral na walkach Christiana Wunscha, Luka Baumann, Exium tudziez gdzieniegdzie makatony sie pojawialy itd
Echt Fest Gut Synek
|
|
|
Hemorrhage
|
Wysłany:
Śro 0:08, 06 Gru 2006 |
|
|
|
Heh...sądząc po nazwie to tez do mnie...dzięki.
Się ściąga...
a tymczasem...4 rano w płaczącym kaktusie...rozmowa z insektem...ze zdolnościami telepatycznymi...ŚWIĘTY DUCH obserwuje...buzzzzz....buuuuuzzzzzzzzz
|
|
|
MICHALM1
|
Wysłany:
Śro 10:38, 06 Gru 2006 |
|
|
|
Dziękuję!
Napiszę tak: chce więcej setów w takich klimatach...tak jak pisałeś nie znam Cię od tej strony, ale set idealnie trafia w moje gusta...przypominają mi się od razu sety Surgeona (mój ulubiony artysta)...
Technicznie bez zarzutów, ale ja nie jestem tutaj od oceniania techniki...mam nadzieję, że pojawi się więcej takich setów...u mnie na pewno przez jakiś czas ten set będzie gościł w głośnikach...
Pozdrawiam
|
|
|
SpeeDevon
|
Wysłany:
Śro 10:45, 06 Gru 2006 |
|
|
|
dziekówka wielkie set jak dla mnie jest swietny
trzymaj tak dalej Jurek!!
|
|
|
Sit0
|
Wysłany:
Śro 11:43, 06 Gru 2006 |
|
|
|
przesluchalem i przyznaje, ze secik daje rade jest kilka bledow natury technicznej ale hiptotyczny klimat seta i swietne walasy niweluja te male uszczerbki estetyczno-dzwiekowe uwielbiam ostatnio tego typu dzwieki, a Makaton, to juz nawet nie pisze hyhyhy niebianskie klimaty ze szczypta mroku hyhy pozdrawiam i prosze o repete hyhy
|
|
|
polcia
|
Wysłany:
Śro 16:45, 06 Gru 2006 |
|
|
|
ja również dziekuje ten secik wyczerpal moje miejesce na dysku chyba mam tego wszytskiego za duzo , nadszedl czas zrobic selekcje przetrwaja najlepsze czyli Twoj secik zostaje
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Śro 16:58, 06 Gru 2006 |
|
|
|
@ Lesar - Dziekuje za jakze pozytywne opinie... Masz racje mocne granie kiedys glownie goscilo w moich setach... Teraz jednak nie czuje sie na silach zeby grac tak mocno. Mysle niebawem ze moze przyjdzie na to odpowiedni czas:) Starowka - Ja tez wspominam tamte czasy... Bylo wspaniale... Poznalo sie sporo ciekawych ludzi...
@ Centre Of Sonic - kilku wykonawcow jeszcze by mozna wymienic... Klimatycznie bardzo blisko Ciebie Ciesze sie ze "Ich bin fest gut synek" w Twym odczuciu
@ Hemorrhage - masz racje. Placzacy kaktus mnie do tego rowniez nakrecil. Poza tym jestes czescia AK i jak najbardziej set jest dla Ciebie
@ MICHALM1 - No setow takich mozna sporo znalezc na necie. Mnie tez takie klimaty rozwalaja
@ polcia - zawsze mozna smarzyc muzyke na plyty
@ Sit0 / Lesar - Faktycznie jest w tym secie sporo bledow technicznych...brudy dosc wyraznie slyszalne dla ucha... no coz nie idzie mi to granie... w tamtym momencie na tyle bylo mnie stac ...
reszcie osob dziekuje za posty. Set jest dla was ponownie zycze milego odsluchu
|
|
|
SchranZ
|
Wysłany:
Śro 17:41, 06 Gru 2006 |
|
|
|
O ciemne moce zaklinam was abyscie daly Venom'owi energie do mocnego grania