Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Venom
|
Wysłany:
Czw 15:28, 01 Cze 2006 |
|
|
|
Venom - 3 Decks Passion vol.3
Time: 79:43 Recorded: 30.05.2006
file link:
[link widoczny dla zalogowanych]
mile widziane komenty
Ostatnio zmieniony przez Venom dnia Wto 17:22, 23 Paź 2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
joda
|
Wysłany:
Pią 10:29, 02 Cze 2006 |
|
|
|
hej Jurek,prawdopodobnie to Twój kolejny set z tego co wiem na 3 decki,myślę,że jest to jak najbardziej prawidłowy krok,możliwe,że na 2 decki się Tobie znudziło i chcesz czegoś więcej hehe - i bardzo dobrze,jak wiadomo jeśli dobierze się odpowiednio wałki to już można powiedzieć o dobrym secie,tak też jest w tym przypadku,odpowiednio dobrałeś utwory,bardzo pomysłowo,raczej nie mogłem wychwycić błędów,ogólnie secik oceniam na piąteczke najlepsze jest to,że w zawrotnym tempie się rozwijasz byłoby miło gdybyś wrzucił trackliste - pozdrawiam
P.S. do zobaczenia 9 czerwca w regresie
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Pią 10:53, 02 Cze 2006 |
|
|
|
joda napisał: | jak wiadomo jeśli dobierze się odpowiednio wałki to już można powiedzieć o dobrym secie |
mam nieco odmienne zdanie na ten temat =]
oraz
joda napisał: | miło gdybyś wrzucił trackliste |
zapomnij
oraz
zaraz będę po raz pierwszy słuchać tego seta, ciekawi mnie strasznie czy choć trochę będzie podobny do któregoś z dwóch pierwszych opinia - potem
|
|
|
joda
|
Wysłany:
Pią 11:15, 02 Cze 2006 |
|
|
|
chodzi mi o to,że jeśli są dobrze dobrane wałki to set już jest na pewno lepszy od takiego co spontanicznie układasz utwory,chyba,że jeśli naprawde ktoś długo gra to może tak robić,dobierać byle jak i mu wyjdzie,na to potrzeba czasu Dagmaro
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Pią 13:30, 02 Cze 2006 |
|
|
|
O trackliscie niestety musisz zapomniec No chyba ze sam sobie ja zrobisz... Mi niestety szkoda na to czasu... Zaduzo z tym roboty...Tym bardziej ze w secie sa tylko 2 momenty kiedy leci tylko 1 walek... ciezko taka trackliste zrobic w kolejnosci :p
A co do doboru walkow to u mnie zawsze jest spontaniczne... i ciesze sie ze komus sie podoba..
W secie jest mnostwo bledow nie rozumiem jak mozna ich nie slyszec... :/
Do zoba 9 w Regresie
|
|
|
Teknito
|
Wysłany:
Pią 16:35, 02 Cze 2006 |
|
|
|
Moja skromna opinia...
1-wsze słowo,które nasuwa mi się na myśl,po przesłuchaniu seta-MOCNO! Wiadomo-odzwierciedleniem tego słowa ( w naszym przypadku) jest stwierdzenie-DOBRZE! Splatane ze sobą utwory,tworzą kompozycję niezmiernej siły,do tego dynamika,szybkość i co najważniejsze efektywny urok,niosący ze sobą masę burzliwych emocji...Odczucie-przerażenie,mroczna obawa nadchodzacej zagłady-taki komunikat wysyłał mi mózg w trakcie trwania tych kilkudziesięciu minut nieustannego haosu w mojej głowie hehe...Czy są w nim błedy-być może,aczkolwiek,przeze mnie,nie dostrzegalne,bo nie podchodzę do całości od tej strony...We want moreeeeee (;
|
|
|
joda
|
Wysłany:
Sob 11:28, 03 Cze 2006 |
|
|
|
Panie Jurku,myślę,że jest pan za skromnym człowiekiem gdybym znał większość kawałków w secie to wychwyciłbym błędy niestety ich nie mogę wychwycić,nie dziwi mnie to,że masz jakieś (ale) do swojego setu,tak jest zawsze po odsłuchu,mówi się,a mogłem zrobić lepszy a tu widzę błędy achhhhh......mnie tam się podoba ,cieszę się bardzo,że wałki dobierasz spontanicznie brawo brawo -pozdrawiam
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Sob 11:40, 03 Cze 2006 |
|
|
|
joda napisał: | Panie Jurku,myślę,że jest pan za skromnym człowiekiem |
to chyba jeden z największych plusów Jurka i oby to się nie zmieniło =]
a to, że inaczej postrzegamy muzykę to jest jak najbardziej normalne... różni ludzie - różne potrzeby
a co do błędów - czasami trudno wychwycić je komuś kto ma mały staż z muzyce, albo małą wiedzę o technice grania, bywa, kwestia czasu
a set ocenię jak go jeszcze przesłucham kilka razy =]
@Joda - uderz do mnie na gg
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Sob 14:18, 03 Cze 2006 |
|
|
|
Tu nie chodzi o skromonosc lecz o to chyba ze jestem realista... Swoje sety przesluchuje glownie pod katem techniki... a ta jest bardzo slaba... z 3 deckow cholernie ciezko mi sie gra... a na treningi nie mam czasu... moze przyjdzie na to czas...
w kazdym razie dziekuje za opinie
|
|
|
joda
|
Wysłany:
Sob 15:36, 03 Cze 2006 |
|
|
|
spokojnie,opanowanie 3 decków to jest przecież sztuka,myślę,że każdy się tutaj z tym zgodzi,pomału do przodu i będzie dobrze,wierzę,że jeszcze nas zaskoczysz niejednym setem,w którym jest ta moooc - dużo wiary w siebie to najważniejsze
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Sob 18:03, 03 Cze 2006 |
|
|
|
O tak to bardzo trudna sztuka ... przynajmniej dla mnie... czaem mysle ze nie tedy droga... pedza konie po betonie
|
|
|
tekk_kot
|
Wysłany:
Sob 18:26, 03 Cze 2006 |
|
|
|
uwaga teraz zabłysnę
>>>>>>>>>>>> nie od razu Rzym zbudowano
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Sob 18:52, 03 Cze 2006 |
|
|
|
Racja... Trzeba trenowac ale czasu nie ma na to:/
moze kiedys
|
|
|
Teknito
|
Wysłany:
Nie 16:47, 04 Cze 2006 |
|
|
|
kicia napisał: | uwaga teraz zabłysnę
>>>>>>>>>>>> nie od razu Rzym zbudowano |
kochanie...nie odrazu Twój obecny mąż (Teknito) popadł w alkoholizm...a zaczęło się od jednego piwa...hehe ;P
|
|
|
Venom
|
Wysłany:
Nie 20:46, 04 Cze 2006 |
|
|
|
powinienes dostac bana za of topic heheh
|